НУТРИВЕТ ДООЕЛ започна со работа во 2003 год. како веледрогерија на ветеринарно медицински препарати и увоз на храна за домашни миленици.
Со текот на годините растевме и се развиваме така што денес сме генерални увозници и дистрибутери на познати и реномирани фармацевски куќи како што се:
- NORBROOK - с.Ирска
- CZVeterinaria - Шпанија
- GOLASPHARMA - Бугарија
Исто така Нутривет дистрибуира средства за идентификација и обележување на домашни животни и миленици како и средства за обележување на одгледувалишта за пчели произведени од:
- DATA MARS - Швајцарија
- INOP - Србија
НУТРИВЕТ тргува и со останатите веледрогерии во Р.Македонија


НАШИ ПАРТНЕРИ- ВЕТЕРИНАРНА СТАНИЦА -

Веледрогерија НУТРИВЕТ-СКОПЈЕ
ул.Лисец 1-АЕРОДРОМ
тел.071 279 979
070 365 399

- Наши Политики -


ISO 9001

ISO 14001

Животна средина

Квалитет

Сертификат